Blogger Backgrounds

Tuesday, February 15, 2011

Jom ke Pameran Kawin..






~ Selamat Pengantin Baruuu
Semoga ke anak cucuu bahagia ~
betui ke lirik nie
entah cik luvia bedal jew
hahahahaha


opssss cik luvia tak moh kawen lagi
sajer jln2 kat pameran kawen
ari ahad ari tue kt SACC Convention Center Shah Alam
with my housemate yg terchenta
which are cik jue (bakal bride), cik gha n cik aza
this is my first time ke pameran kawin bagai
so sgt2 teruja dgn promosi diorg
semua cantek2 n buleh tawar menawar hingga tauke tue mau cabut lari
pendek kata, kalau dh ada calun dh lama dh ajak die kawen

"cayunk, kita pilih baju yg nie lah.... 
yg nie canteeeek murah gileeew pulak tue
pastue die bagi mekup free ag
eh2 tapi yg tue mcm cantek gak kan"


dialog berangan siler jgn layan hahahaha.....
mmg pening pala lah nak memilih nnt
sooo sebelum pergi siler tetapkan tema siap2 yew
kalaau tak semua nk diborongnya




yg menarik nya disana cik luvia jumpa sorang mamat nie jg booth kawin
eh muka mamat nie mcm aku kenai
tapi kat mane eh???
ting tong.. pakwe IRINE NADIA MARCELLO 
biar betui......
tp lama duk telek2 muka haa mmg sama lah
then mata melilau kat booth die jumpa gambo irine n pakwe die 
haaa sahlah kot tue pakwe die
tapi cik luvia takdelah nak g tanyo die:
awak nie pakwe irine kan..kan..kan??
nak bergambo bulih......
hahahaha berangan
naseb kenal tue pakwe irine kalau cik luvia g ngorat
mesti dah kena sedas ngan cik irine
hehehe gurau jeeew...
jom nengok aksi2 cumil kami  :)


kete yg sgt cumil
tp cik luvia yg comot
uhukkkkss


sweeeet......


suker baju nie
looks green and garang hahaha


waaaaaaaaaaaaaaaaa cun3....
klasik + fairy tale


booth yg sgt menarik perhatian
baju kat atas pun sm booth dgn yg ini


ladies hot


random





sebelum g pameran tue
kitorg ada temu janji ngan sorang photographer nie
time tue duk kat secret recipe kat SACC Mall
duk bahagian luar
dok syok menyembang ada lah satu kete nie park dekat kitaorg
guest what PAK NIL kuar dr kete tue
sgt terperanjat cik luvia
cik luvia senyum kat die n he smile me back
waaaaaaaaaaaa pengsan jap hehehe
he soooo sweeeeet doooh...
time 2 SACC Mall ada program TOM2 BAK

  

jom pakat2 g pameran kawen lagi okie....


No comments:

Post a Comment