Blogger Backgrounds

Thursday, December 29, 2011

working life....

first station:
masuk2 HOSHAS kena assign kat stor perubatan selama 2 minggu... kat sana mmg takde keje lah, masuk keje susun2 file, blajo apa yg patut then balik...mmg freeee jelah...nasib baik gak lah duk kat stor dulu...takdelah msk2 keje terus tension kan2..hehe... so sgt seronok, sbb balik takyah nk pikir pasai keje.. rilex saje sepanjang 2 minggu itu....agpun time tuh ngah homesick ngat teringat kat hubby...pagi2 asek nangis jea hahaha kantoi... soo  takdelh rase terbeban sgt duk kat stor...

2nd station:
station seterusnya ialah DRUG INFORMATION SERVICES atau nama glemer DIS... duk kat sini pun 2 minggu jea...fungsi die angkat phone n jawab segala permasalahan yg diberi tak kiralh doctor ke, pharmcist ke nurse ke, semua kena jawab dgn jitu..haha... trauma dooh bila dengar phone, mmg tak yakin sgt lah nak beri jawapan yg jitu kpd mereka2 yg bertanya tue...lebih kurang 6 bulan tak sentuh buku, mmg berkarat abis ler otak nie... selain jawab call, kitorg nie mcm setiausaha jbtan farmasi, semua aktiviti jbtan farmasi akan dihandle oleh unit ini...

3rd station:
nie adalah current station cikluvia which is THERAPEUTIC DRUG MONITORING  aka TDM... nie tempat nk measure conc drug dlm darah. tempat nie jd best bila ada sampel, kalau takde mmg buhsan ler....esok last duk kat unit ini... huhuhu.... yg menariknya nm bos TDM nie sama mcm nama kita..hehehe... slalu tertukar kalau nak panggil kitorg....


routine harian... 6pg or lebih2 bangun, mandi, siap2.. 7.30pg tolak g keje...8am start keje sampailah kul 1pm... then mkn n solat... kul 2 masuk balik smbung keje... tung tang tung tang, kul 5 balik umah... then beli mknn... mlm2 asek tito awal jea...sbelum tito borak2 ngan hubby then tito.....zzzzzz



salam...

first gaji...

salam
entri nie dh terlambat sebenarnya...
dah 2 minggu dah cikluvia terima first gaji
weeee woooo
sgt sgt sgt teruja woo
alhamdulillah..... penat lelah belajo selama nie mcm terbyr ar gak 
ces padahal bukan blajo betui2 pun kan kih2
first gaji nak wat pe eh????
first thing mmg teringt nk bg kat my lovely parents yg selama nie mendidik, menjaga cikluvia tanpa mengira penat n lelah....thanks mommy thanks daddy.. alhamdulillah dpt juga bg kat diorg walaupun tak manyak sgt
next thing... erm beli baju baru, suar baru, tudung baru, kete baru, umah baru, hanpon baru..hahahahaha semua nak baru kan... duit nie makin manyak makin tak cukup kan3.. makin byk duit makin byk yang kita nak beli....fuuuu manusia2...slalu lupa yg harta 2 bukan kita yg punya pun, harta yg kita punya bila kita guna kearah kebaikan....semoga cikluvia n suami tak lalai n hanyut dgn duniawi..amin..

Sunday, December 18, 2011

a week with you part2

jumaat 9/12 6.45pm - abg smpai stesen bas temerloh
sabtu - g kuantan.. first time nengok movie sama2... Ombak rindu :) cian die, borink nengok cite tue...
ahad - jumaat.. bercinta di bilik bajet depan hosp...hehehe... thanks hubby sanggup teman yayang seminggu, pagi hantar keje, t/hari ambik yayang siap beli mknn ag, ptg jemput yayang balik....
sabtu 17/12 - g plaza alam sentral, kat kedai k.ma... hoyaaa dpt baju kurung freeeeee...like seribu kali  :)
ahad 18/12 900pm..abg naik bas blik klate... sob100000000000000000000000x :(

a week with you

a week with you
full with love, happiness, laugh, tears
tonite u must go and leave me again
why must this happen
kenapa setiap pertemuan pasti ada perpisahan
kenapa waktu begitu memcemburui kita
its really hurt
im in pain
really miss u
without u, i feel notin
ya allah, satukan lh kami
dalam mimpi dan nyata
dlm zahir dan batin
love u hubby........

Saturday, November 26, 2011

Temerloh oh Temerloh

Hubby, thanks manyak2 sbb sanggup turun temerloh ari nie, walaupun penat hubby balik klate ari rabu, then dtg balik temerloh keesokan harinya then balik klate ari isnin still tak ilang lagi...... u really touch my heart... thanks so much dear.... selama 2 minggu nie, mlm nie first time syg masakkn utk hubby, nasi goreng segera jew... tak sedap sgt but still u finished it..... ^^....ari nie st ari pg beli brg dapur..... dapur gas, gas, minyk msk, etc... really hope hubby can stay here a little bit longer so that hari2 syg can cook for u.....care for u.... love u MR. AZRUL ZAINUDIN

MY BIG DAY

Alhamdulillah selesai juga majlis nikah, sanding n bertandang.. semuanya berjln dgn lancr kecik tp meriah:) thanks a lot esp to my beloved family yg bertungkus lumus prepare my wed... to my beloved husband, walaupun kita tepaksa berpisah sementara, u alwiz in my heart forever... love u so very much... semoga kita dpt melayari bahtera rumah tangga dgn bahagia...amiiiin.. pada shbat2 yg dtg n mendoakn una thanks soooo much jugak:)





Wednesday, November 23, 2011

New Life



salam
new life as a wife and pegawai farmasi
gembira + sedih
gembira sbb dah jd bini org n dh ada keje
sedih sbb terpaksa berjauhan dgn hubby
sesungguhnya dugaan ini amat berat
Ya Allah kuatkanknlh kami
permudahkanlh segala urusan kami
amiiiiiin....

Monday, October 31, 2011

My wed update 1/11/11



tinggal 5hari ag sebelum Cikluvia n cik azrul disatukan
fuuuh cpt sungguh masa berlalu
nebes takut cuak happy semua ada
skang nie dlm 85% prepartn dah siap
semua kn buat sendiri 2 yg kalut sikit


oo ada satu ag news
cikluvia dah tau negeri mana yg cikluvia akn posting nnt
JKN PAHANG
whaaaaaaaaat pahang, mcm tulah first expression
sedih gila mula2 dpt tau dpt pahang
my fiancee pun sama
dua2 buntu cari penyelesaian
but bila fikir2 balik, best gak ape pahg boleh merantau negeri org, risikonya terpksa berjauhan dgn hubby tak taulh brape lm..huhuhuhu..Ya Allah tunjukkan kami jalan penyelesaian, jalan terbaik utk kami... cikluvia taknk berpisah with him.... adalh 2 hikmah disebaliknya.... ^.^ smiiileeeeeeeeee.... boleh start lapor diri 10/11 nie n diberi tempoh sebuln.. cikluvia tak fikir elok2 ag nk lapor diri bila... mood kawin melebihi mood kerja soo cdg nk lapor diri lewat2 skit..hehehe tgk lh dulu camne..dah lama tak baca buku daaa, berkarat abes dah otak nie, take some time gak nk prepare kerja rite, takkn nk pegi otak kosong jea huhuhuhu..ish asal lah menda nie tak bgatu pas kawin, relax skit..boleh kawin dgn tenang.. nie dh rosakkn sikit my mood kawin huhu... apa2 pun chaiyoooooooooooooooooooook2..u can do it bebeh....daaaa

My wedding card



alkisah my wed card
kitorg beli outer card 2 kat mydin jew
rm19.90 for 50pcs...haha siap bgtau rega lagi kan
belah cikluvia beli250pcs n then belah laki 400pcs
then my adik ipar tulun design n print the contents
pastue cikluvia tampl sendiri the contents with the outer
tadaaa jimat murah n comel hehe..










dah siap edar my wed card to my classmates kt uitm.. but some didnt get it sbb time c-day 2 mmg kalut habes ah.. for family n jiran2 pun dah setel blake...hope semua dpt berjalan lancr seperti yg dirancng amiiiiin
sekian.....^^

CONVO DAY



Date: 22 October 2011
Place: DATC Uitm Shah Alam
Malam sebelum kejadian, duk kalut prepare baju, try jubah, kasut semua
Paginya kul 5 dh bangun, mandi n siap
kul 615 tolak dr umah akak kat bangi tue wif abah, abg ipar, cikyah, ciksue n angah
smpai sana dlm kul 720pg..fuuh naseb baik tak jem sgt
dlm kul8 lbh kot majlis start
no giliran cikluvia is 44..so rase sgt sekejap
tp nk tunggu all the 900students habes 2 yg seksa huhu
perasaan nerbes giler sebelum naik tuh, tp dah naik cam ok jea n rase bangga sgt wink2 ^.^
opppsi a little bit of sadness sbb my fiancee tak dpt dtg...huhu


Tak sempat nk amek gambo ngan my mom sbb mom n sis tersangkut takleh nk g kat DATC, so bergambo dgn abah, cikyah n few friends jea yg sempt jumpa.. lansung tak sempt nk jumpa n amek gambo ngan my bestieee julia, syira, ika, jiha, mira n aza...huhuhuhu sediih bangat dooo...

NUR HUSNA IBRAHIM*

before masuk dewan

time nak balik daaah

wif beloved dad




daaaaa.....



Pre-Convo



salam
mls nk taip entry
mode buhsan tak tau nk wat pe
kat luar hujan renyai2 menambhkn ag mendung dihati ini
cewah sandiwara lak


15/10 pergi uitm shah alm nk amek jubah
naik komuter jeh
gigih bgn awl2 
tkut ramai org dlm komuter tuh
time 2 sempt jumpa jiha, mira, n ika jea
dak2 umah yg lain takleh dtg
alhamdullilah, gha manyak membantu time 2, tolong g amek kat stesn komuter, jd guide ms amek jubah
thanks a lot dear, lub u lah... sbb kekalutn yg melanda tak sempt nk amek gambo bersama gha n other classmates.. pre convo dgn mira n ika jew..huhu.. mehlh tgk aksi2 sengal kami...


lokasi: bangunan canselleri uitm shah alam
pemukul gambo: ira aka adik ika
model: mira, luvia, ika


green is fresh


supergirl

we are the drug lord


bestieee..

topi senget mcm tuan de daaaa..

fuuuh suka gambo nie cam menuju puncak betul2 ah


wif ayuni anak ika yg super duper comel

caaaaaaak

tangga kejayaan

yo2 whassup



dah penat bergambo, kami g makan..time nie br jumpa dgn gha and mkn sama2..
then soping timeee
g plaza masalam cari tudung
then g midvalley sama2 cr kasut lak
penat gila2 ah
dah lama tak window sopin smpai lebam mcm2
naik komuter kul 8mlm then smpai dlm kul 9 gitu..
very the pent but really happy dpt hangout dgn u guys....:)
daaaaa

Wednesday, October 12, 2011

update 12/10/2011


salam
esok pagi cik luvia akn berangkat ke kajang
umah my sis
ari sabtu nie kena g amek jubah konvo kt uitm s.alm
excited dpt jumpa girl2 yg terchenta
wink..wink..wink..
my convo will be held on 22 october 2011
so i will stay at my sis house for 10days
will be missing him so much
kihkih..
hopefully dpt smpai ke umah my sis dgn selamat n cepat..
n semoga dipermudahkn segala urusan
amiiiiin...

wed update:
25 days to go
kad dah siap diprint n ditampal 
print oleh adik ipar, tampal me myself
dah siap diedarkn to my sanak saudara n jiran tetangga
my friends tggu jumpa time amek jubah n konvo ek :) sabooo..
borang nikah baru siap isi
tak hantar lagi



till here...
daa


Thursday, October 6, 2011

wedding theme colors...

salam
actually skang in the mood of wedding
ececeh takdelah
hari nie 6/10 kan
my big day is 6/11 kan
wink2 siler fikir sendiri apa maksudnya
skang ngah giler tgk blog B2B
to find ideas, DIY, cuci mata, decorations,flowers, colors all about weddings
suka sgt tgk org lain punya
semua cantik2 n comel2
my wedding theme colors
jeng..jeng..jeng...


blue, purple n white
fuuuh tak sangka jumpa benda nie hehe



other awesome theme color:

dark purple, green


marineblue

pastelcolors




soft pink



semua cantik2
mcm nk jerit arh nak semuuuuuuuuuuuuuuuuuua
hehehehehe
pening2
ok dah2
sekian
salam:)

Sunday, October 2, 2011

Kanak2 yg comel bermain di taman

salam hari isnin
alhamdulillah panas jek ari nie
leh lah kain2 cik luvia di ampain 2 kering


seronok kn masa kita kecik2
leh main mcm2
takyah fikir pape
dah besar nie mcm2 kena fikir
wish skang nie leh jd kanak2 kejap n bermain riang sehingga puas tanpa perlu risau apa2
meh nengok aksi2 comel kami di taman permainan
hehehehehe....




control macho
then...
bermain dgn riang ria sekali




ish naseb tak patah spring cik abg nie naik
kalau tak maunya kena saman kat mpkb hehe




control ayuuuuuu


buai laju2
sampai pokok sena
 apa dlm baju
sekuntum bunga cina
lalalalaalala

budak tamak



daaaaa...


apam mini super comel..

salam
td pergi ke tanjung chat, kota bharu
mau amik order apam mini dr kak safuraa yg very nice n sweet
layanan pun sgt bagus
apam mini nye super duper cute n rase nye secomel bentuknya..
my family berjaya abeskn st kotak apam dlm masa st ari huhu sgt semangat kami semua mkn
thanks a lot akak..
actually apam mini nie nk dijadikn my door gift nnt
order ari nie just for pre taste...
i loike it so much
nie ngah berkira2 nk order brape hehe

ada mcm2 design n flavour.. nk tau lebih lanjut terjah terus ke fb nyer
supercomel apam




girls with flowers...

salam...
nape perempuan suka bila dpt bunga ek?
np bila laki pujuk ngan bunga pempuan mudah jew cair..
maybe sbb bunga 2 sgt2 cantik n sipempuan akan perasan she as wonderful n beautiful as the flowers
sape yg tak suka benda2 yg cantik rite? semua suka menda2 yg cantik... but beauty is subjective.. really
some will like roses but some will like tulip...

motip entri.. i got roses and i was super happy ^^...the roses really make my heart fill with flower.. i have a wonderful feeling each time i see the roses.. dalam ati ada taman.. lalalala~ love ittttttttttttt...







Friday, September 30, 2011

wake me up when september end




salam..
ari nie dah 30sept and it means esok dh masuk bulan baru
welkem oktober
and also it means that i only left 1 month and 6 days before my big day
counting days...
excited, scared, happy, sad, celaru haru biru, berdebar2 semua ada
fuuuuuuu...
am i ready enough????
tp org kata selagi kita tak menempuhnya smpai bila2 kita tak ready



updates on my wed preparation until 30 sept 2011
kursus kawin - 5&6sept at pantai7
HIV test - -ve
Borang nikah dh amik tp tak isi2 ag
Gambo yg cun 2 keping dah ada
bekas2 hantarn dah siap berenda tgu letak brg n bunga
Bunga2 kertas
For him skang baru ada baju n set purse with belt (beli kt parkson sama2 :p)
Baju nikah dah beli
Baju masa sanding n bertandang dah g tempah
Pelamin?? erm kena wat sendiri..skang baru ada kerusi jea hehe...
erm 2 jea kot

my wedding simple2 jew yet sweet:) ces nak jugak
so takdelh nk beria2 sgt prepare
lgpun tak kerja lagi
soo buat yg mana mampu jek
no bazir2 hokeh

me myself bila entah nk prepare jd isteri yg solehah, yg pandai masak, jg ati suami n mak mertua, jd ibu kepada anak2 yg comel.....huhuhu.... kadang2 bila fikir time wedding we do as perfect, grand, beautiful as we can just for that one day, but we ourselves tak prepare pun untuk jadi isteri yg baik untuk hidup bersama suami sepanjang hayat kita... 


leave behind first about my big day
i have another big day that will happen in late october
which is KONVOKESYEN day
yuhuuuuu finally dpt jugak cik luvia merasa ambik skroll with thousands of people watching
weee excited sgt
date 22october 2011
tp cik luvia g umah akak dulu on 13/10 nie sbb kn g ambik jubah on 15/10



hopefully semuanya berjalan dgn lancar
amiiiiiiiin..........

daaaaaa....




 



Friday, September 16, 2011

Just admit our fault..

salam ari jumaat semua
alhamdulillah cikluvia masih diberi kesempatan untuk mencoret dlm diari ini
petng td cikluvia n the geng (tikah, yana n najwa) g jalan2 mkn angin kt pantai 7
celebrate tikah n yana officially ended UPSR yesterday..
tapi disebabkn lewat pergi we all tak dptlh nk merasa mandi pantai ari nie


Ari nie ramai gila org kat pantai7
ari minggu katakn
lgpun 2 jea penenang jiwa yg kitorg ada kt tumpat nie
but still oklh drpd takde lnsung kan
nk cari parking agak sukar ditambh pula struktur tanah yg tidak begitu mengizinkn so takleh laa nk park keta suka2 ati kan...
alkisahnya tetiba nmpak st spot nk park kete
terus masuk tanpa bg signal
dah cantik parking tetiba terdengr sound seorg pemuda menaiki motor
"nk parking pun bg lh signal dulu"
cik luvia, "opps sori bang"



dah mamat 2 blah mula lh cikluvia membebel
"alah org nmpak lh moto die, jauh lagi kan, slow jea kot die bwk, bukan kat sebelah pun, kecoh ar, tak nmpk ke P baik punya besar kt blkang kete n blalalablala..."
hahahaha still nk tegakkan benang yg dh basah lencun...
then duk bertenang seketika
ok fine its really my fault
i'm sorryyyy.....
fuuuh susah betui nk ngaku kesalahn diri sendiri
tapi kalau kesalhn org lain cpt lak melenting
marah n ego 2 mmg sifat manusia right
kalau takde marah n ego nnt org lain pijak kepala kita pulak kan
so its ok if kita rasa marah n ego
tapi biar bertempat and berpada2
then it will be fine


mmg bwk keta nie memerlukn kita berfikiran +ve sentiasa
kalu die tak bg signal --> ouch signal die rosak kooot
kalu die brek mengejut --> die ngah drive tetiba ada org call die kata die menang hadiah 1juta
kalu die duk cucuk2 blakang or drive mcm kereta ferari kt formula1--> die nak tercirit ar 2
kalu die slow sgt --> nie mesti budak baru pndai bwk keta
n mcm2 ragam lagilh manusia di jalanraya
sumtime masa mood baik boleh lh +ve thinking
tgh mood ko sori lah deee...
hahahaha
i'm just ordinary person
chow...


salam..

Saturday, September 10, 2011

SOALAN DAN 3 JAWAPAN HEBAT

Ada seorang pemuda yang lama sekolah di negeri Sam kembali ke tanah air. Sesampainya di rumah ia meminta kepada orang tuanya untuk mencari seorang Guru agama, siapapun yang boleh menjawab 3 pertanyaannya. Akhirnya Orang tua pemuda itu mendapatkan orang tersebut.
(pemuda: P, Guru Agama: G)


P: Anda siapa? Dan apakah boleh anda menjawab pertanyaan-pertanya an saya?
G: Saya hamba Allah ...dan dengan izin-Nya saya akan menjawab pertanyaan saudara. 
P: Anda yakin? sedang Profesor dan banyak orang pintar saja tidak mampu menjawab pertanyaan saya.
G: Saya akan mencuba sejauh kemampuan saya
P: Saya punya 3 pertanyaan;
1. Kalau memang Tuhan itu ada, tunjukan kewujudan Tuhan kepada saya
2. Apakah yang dimaksudkan dengan takdir?
3. Kalau syaitan diciptakan dari api kenapa dimasukan ke neraka yang dibuat dari api?, tentu tidak menyakitkan buat syaitan, sebab mereka memiliki unsur yang sama. 
Apakah Tuhan tidak pernah berfikir sejauh itu?

Tiba-tiba Guru Agama tersebut menampar pipi si Pemuda dengan kuat. Sambil menahan kesakitan pemuda berkata “Kenapa anda marah kepada saya?

G: Saya tidak marah… Tamparan itu adalah jawapan saya kepada 3 pertanyaan yang anda ajukan kepada saya”.
P: Saya sungguh-sungguh tidak faham.
G: Bagaimana rasanya tamparan saya?
P: Tentu saja saya merasakan sakit.
G: Jadi anda percaya bahawa sakit itu ada?
Pemuda itu mengangguk tanda percaya. 
G: Tunjukan pada saya wujud sakit itu!
P: Tak boleh.
G: Itulah jawapan pertanyaan pertama: kita semua merasakan kewujudan Tuhan tanpa mampu melihat wujudnya.


G: Apakah tadi malam anda bermimpi akan ditampar oleh saya? Apakah pernah terfikir oleh anda akan menerima sebuah tamparan dari saya hari ini?
P: Tidak.
G: Itulah yang dinamakan Takdir.


G: Diperbuat dari apa tangan yang saya gunakan untuk menampar anda? Pipi anda diperbuat dari apa?
P: Kulit
G: Bagaimana rasanya tamparan saya?
P: Sakit.
G: Walaupun Syaitan terbuat dari api dan Neraka terbuat dari api, jika Tuhan berkehendak maka Neraka akan menjadi tempat menyakitkan untuk syaitan.



Harta itu Milikku??



cuba lakukan beberapa perkara berikut:

x.. lihat duit tunai yg ada dlm dompet. berapa jumlh yg ada?
x..lihat buku simpanan bank. berapa jumlah yg tertera?
x..lihat rumah, kereta, tanah n harta2 lain yg dibeli. berapa nilai semasanya kini?


Ramai manusia berfikir, duit tunai itu milik kita kerana berada dlm dompet kita. Simpanan dalam bank dan pelaburan jangka panjang juga milik kita kerana jelas tertera nama kita. Begitu juga aset lain seperti rumah, tanha dan sebagainya. 

Namun sedarkah kita bahawa kita tidak pernah memiliki apa2 kerana ssemua itu milik Allah yang hanya dipinjamkn sementara dan kita hanya pentadbirnya. Buktinya semua itu tidak mampu dibawa bersama saat kita meninggalkan dunia ini apatah lagi untuk dimanfaatkan.


Apa milik kita?
Milik kita hanyalah apa2 yg kita berikan atau sedekahkan. jika semalam kita ada mendermakan RM1 kepada peminta sedekah, maka RM1 itulah duit milik kita. Jika hari ini kita ada menyumbangkan sebuah al-Quran atau sepasang telekung solat untuk sebuah masjid, maka itulah aset kita. Jika kita yg memberikan nafkah kepada ahli keluarga, maka itulah juga harta milik kita. Sesuatu harta itu hanya akan menjadi milik kita setelah kita manfaatkannya untuk kebaikan akhirat, bukan sesuatu yg disimpan di dunia.




dipetik dari majalah solusi ms72, isu no33
artikel nie betui2 menyedarkan cikluvia yg selalu alpa dlm mengejar kemewahan dunia
walhal hidup di dunia hanyalh sementara
sama2 lh kita berubah untuk kebaikan
amin....



Rindu Kawan2




salam
Ngah kelaparan yang amat
but takde selera nk mkn
my dear sis cik tie n cikyah baru jew berangkat pergi ke stesen bas ke kajang
diorg dah nk start blajo balik
cik luvia jew entah bila nk keje nie
tinggal lh cik luvia wif my mom, dad, n adik bongsu
my adik bongsu upsr taun nie next tuesday, wed n thurs
soo gud luck my dear
dr semalam asek ada kels tambahn jew...



time2 cenggini laa duk teringat zaman belajar kt u
seronok, full of memories, best sgt
but masa yg berlalu takkan dtg lagi yg tinggl hanyalh kenangn
 masin, manis, masam, pahit mcm2 ada
rindu gila kat member2 esp dak2 satu umah
suka duka yg ditempuhi bersama
manyak sgt benda yg cik luvia blajo dr korang
thanks korang2 for all the memorizes
love u all....



in memorizes...

nie lepas final of the final exam







appreciate every single time that we have 
time is so precious
fill it with colours.....
kepada yg start blajo balik, blajo rajin2, do ur best.....
daaa



Friday, September 9, 2011

New Look:)






Hi new look :)
sajer tukar angin 
hope wif new look akn rajin menghupdate blog
itu hanya cita2 sahaja hahaha 



in memorizes.......




salam hari jumaat
alhamdulillah kita still dikurniakn anugerah yg tak ternilai which is nyawa
untuk meneruskan hidup nie
so live fully
ikut perintahNya dengan taat



salam......




Thursday, September 8, 2011

First Station Coffee Shop, KB




salam guys
nie nk story mory sikit pasai satu coffee shop kat tgh2 kb
First Station Coffee Shop
tempt mkn yg selesa n bersih
food okie lah...



My fiancee suka ngat g mkn kat sini
feveret die is bubur ayam
actually first time kitorg kuar bersama wif my sis n his mother kitorg berhenti mkn kt sini laaa
time 2 cik luvia order laksa penang
but takde rase laksa penang sgt, pelik semacm jew



2nd time pergi lepak2 smbil mkn aiskrim goreng n chezzy wedges





3rd time pg mkn bubur ayam n kentg goreng
nie lepas kitorg berdua dgn jayanya menghadiri kursus kawin di pantai sri tujuh
so celebrate sbb dah dpt sijil n dah bulih kawin
gatai noooks hahaha