Blogger Backgrounds

Friday, September 16, 2011

Just admit our fault..

salam ari jumaat semua
alhamdulillah cikluvia masih diberi kesempatan untuk mencoret dlm diari ini
petng td cikluvia n the geng (tikah, yana n najwa) g jalan2 mkn angin kt pantai 7
celebrate tikah n yana officially ended UPSR yesterday..
tapi disebabkn lewat pergi we all tak dptlh nk merasa mandi pantai ari nie


Ari nie ramai gila org kat pantai7
ari minggu katakn
lgpun 2 jea penenang jiwa yg kitorg ada kt tumpat nie
but still oklh drpd takde lnsung kan
nk cari parking agak sukar ditambh pula struktur tanah yg tidak begitu mengizinkn so takleh laa nk park keta suka2 ati kan...
alkisahnya tetiba nmpak st spot nk park kete
terus masuk tanpa bg signal
dah cantik parking tetiba terdengr sound seorg pemuda menaiki motor
"nk parking pun bg lh signal dulu"
cik luvia, "opps sori bang"



dah mamat 2 blah mula lh cikluvia membebel
"alah org nmpak lh moto die, jauh lagi kan, slow jea kot die bwk, bukan kat sebelah pun, kecoh ar, tak nmpk ke P baik punya besar kt blkang kete n blalalablala..."
hahahaha still nk tegakkan benang yg dh basah lencun...
then duk bertenang seketika
ok fine its really my fault
i'm sorryyyy.....
fuuuh susah betui nk ngaku kesalahn diri sendiri
tapi kalau kesalhn org lain cpt lak melenting
marah n ego 2 mmg sifat manusia right
kalau takde marah n ego nnt org lain pijak kepala kita pulak kan
so its ok if kita rasa marah n ego
tapi biar bertempat and berpada2
then it will be fine


mmg bwk keta nie memerlukn kita berfikiran +ve sentiasa
kalu die tak bg signal --> ouch signal die rosak kooot
kalu die brek mengejut --> die ngah drive tetiba ada org call die kata die menang hadiah 1juta
kalu die duk cucuk2 blakang or drive mcm kereta ferari kt formula1--> die nak tercirit ar 2
kalu die slow sgt --> nie mesti budak baru pndai bwk keta
n mcm2 ragam lagilh manusia di jalanraya
sumtime masa mood baik boleh lh +ve thinking
tgh mood ko sori lah deee...
hahahaha
i'm just ordinary person
chow...


salam..

No comments:

Post a Comment