Blogger Backgrounds

Friday, November 26, 2010

kb lagi!!

ish2 rajin tul ak g kb, bukan br semalm jea ke ak g kb??.....yer2 ak tau, tp ari nie ak g kb sbb dah janji ngan cik su nk bwk die jln2...alkisahnya cik su dah majuk sbb tinggal die semalam ...alooooo cowi3... lagi satu mau g amik hp cik tie kt kb mall sbb apek itu janji satu ari jew leh siap baiki...... sooo dengan semangat yg membara2 kitorg terus menuju ke kb mall dengn harapan hp 2 dah sehat blik... ooooh pergi2 apek itu ckp hp luu ar talak siap lg, semalam apek telipon nk bgtau tp cik tie tak perasan wooo....peeergh terkaget sikijap die situu... ok fine salah kitaorg gak kan sbb tak cll apek 2 dulu kan3... sabo3...sooo sila ambil kisah kami sbgai pengajaran kikih... disebabkn semalam kitaorg dah puas round kb mall, cam bosan lak kan kalu nk jln2 kt kb mall ag, thus dengan cepatnya kami decide mau pergi TESCO...(dr semalam cik su pujuk ak g TESCO yer..) g tesco pun bukan ada menda yg best pun.. round2 pastu mkn aiskrim n beli BIG APPLE....kihkih suka suki menghabiskan duit yer... dah takde menda nk dibuat kitorg pun terus mau pulang umah... tp cik su cam tak puas jln2 lagi ktnya..mana lar lg ak nak bwk bdk nie jln2 ek???? tiiiiiiing jom g wakaf bharu...


kt wakaf bharu ada pasar besar yg jual mknn basah dan kat atsnya ada jual pakaian....pas2 ada pasaraya kecik kt sebelah die n then kedai2 kecik...ingt nk g pasaraya kecik 2, malangnya dah tutup sbb time 2 sembhyang jumaat... kalu ari jumaat, pagi2 ada pasar pagi yg agak besar dkt pasar besar 2..tp time kitorg smpai semua peniaga ngah kemas brg nk blik umah daaa.... soo kitorg pun masuk lerr pasar besar 2, terus naik ting 2 tempt jual2 baju.... jln punya jln berkenan ngan tudung syria yg dijual makcik nie.... harga die pun muraaaah woooo...apa ag cik su n cik tie angkot sorang satu tudung... dah2 sudah2 lah 2 cik su jln2 nya... cheq dah ponat dah nie..huhuuu....vroooooooom smpai umah...... oooh ada beberapa gambo yg daku amik ari nie...siler2 lah tgk...




 ish2 awat cik naa tue serius sangat makan ais krim 2, smpai muncung2 mulut tue...uisssh wat malu kt budak2 jew kan3 hehe... cik suu, layaaaan....


ais krim nie sgt lazat dan berkrim....wah gitu yer model cik tie kiter.. 

wooooo sodaaaaap woo.... pling best for me is donutello, yg ada dark coklat kt tgh2 tue, pastue tepi2 die sgt crunchy....pergh best doooo...cpt2 g big apple skang...kihkih sajer jew bg korang santap...


wow comelnya... sape nie?sape nie? kahkah nilah die cik sue yg semangat nk g jalan2... oooh tudung baru nmapak, cantik kan?cantik kan? erg daku sgt jelous sbnrnya melihat kecomelan+kecantikkan cik su + tudung tue hihihi... muraaah dooo13 hinggit jew... cpt2 beli sementara stok masih ada..

No comments:

Post a Comment