Blogger Backgrounds

Tuesday, November 30, 2010

My Cinderella Man

oh my cinderella man, where are you? Miss u sooo much.....buwek3, jgn salah paham yer, ini bukan kisah cinta daku, nie cerita korean drama yg tengah hot kt kampung daku hahaha..... This korean drama is the latest drama that i watch....br khatam tengok semalam hihi..semua ada 16 episod....daku nie kalu dah start tgk cerita korea mmg susah lah nk stop, mesti kn tengok sampai abis cepat2 sbb nnt asyik terpikir jea kalu tak abis...uisssh mcm ketagih drug lak bunyinya...oooh sgt hyperbola perumpamaan tersebut hihi....okie2 sapa yg suka tengok siler angkat hidung, hehe.....saper2 yg lom nengok meh sini sy ceta skit what this story all about k.....




Mengisahkan tentang seorang lelaki yg takdelah miskin sgt bernama Oh Deasan. Kerja jual baju dan sangat rajin. Bercita2 untuk jadi kaya dan memiliki sebuah syarikat pakaian sendiri. Then die berjumpa dengan seorang perempuan yg bernama Seo Yoojin yg baru kematian ayah dan bankrup. So Oh Deasan nie cuba membantu Seo Yoojin sbb ayah Seo Yoojin lah yg membantu Oh Deasan untuk bekerja. Seo Yoojin nie seorang pelajar jurusan designer dr paris tp tak mampu untuk menghabiskan pelajarannya. Seo Yoojin lak bercita2 nk jd designer yg berjaya, namun pelbagai cabaran harus ditempuhnya.  Masalah bermula bila Oh Deasan kena menyamar jd Lee Jonhee yg sangat kaya dan mempunyai wajah yang seiras, padahal diorg mmg kembar pun tapi dua2 tak tau sbb mereka terpisah sejak baby lagi. Soo mcm2 lah terjadi kat diorang..yg lucunyer biler fes time dyeorg jupe msing2 trkejut beruk biler tgok muke dyeorg nie same sbijik..haha..pastue..dlm citer nie gak ade kesah cinta bersegi2..hehe mcmne tue...lau nk taw korang tengoklah sendiri yer hehe...4 sure ksah prcintaan mreka nie brakhir ngn hepi ending...ahhahahaha...

komen gua mgenai citer nie best la jugak...bgi sape2 yg brminat psal design2 nie tgokla cite nie yea coz ceta nie mmg mengisahkan ttg dunia fashion n byk design2 yg menarik + unik!!! Pelakon2 nya leh tahan. si Oh Deasan aka Kwan Sang Woo  mmg hensem dan mempunyai badan yg mantap. Dalam pic kt atas die pakai spek n untuk pengetahuan korang die nie dah umur 34 dah... Si Seo yoojin yg pkai topi, ermmm comell lah, die nie dr group girl's generation...dari 5 bintang, daku bagi 4 bintang sbb jln ceta die okie tp ending die cam tak besh sangat... 

No comments:

Post a Comment