Blogger Backgrounds

Thursday, November 25, 2010

kb mall

ari nie first time ak bwk WMU 2521 g jln2 kb ngan cik ti, cik yah, n cik syah....cik su tak dpt ikut sbb die kn g kels tambhn...ciaaannya:(.. oo takde lh menakutkn sgt perjalanannya berbanding ngan jln kt punck alm 2... cuma tak suka kt jambtn sultn yahya petra jea busy sgtttt.... ooh perjlnan start kul 10.30am... destination kitaorg ialah KB mall...smpai2 jea kb mall kitaorg g cr kedai baiki h/phone...al-kisahnya, hp cik ti 2 rosak, padahal br jea beli, turun naik turun naik eskletor jumpa gak lah sebuah kedai baiki hp kt ting 2... smbil2 tue kitorg singgh2 lah jap kedai komputer sbb nk beli beg notbook untuk cik syah... lama gak ar cari sbb kebanyakkan kedai tak jual beg untuk notbook... kitaorg adalh jumpa satu beg 2, tp harga die lebih mahal dr harga beg sandang laptop, sooo kitorg pun decide nk beli beg sandang laptop 2... color merah.. harga: RM50...tak taulh murah mahal..... then kitorg g kedai buku konon2nya cik syah nk cari buku komsas untuk ting 2, malangnya takde sebab diorg guna sylibas baru tahun depan....ok fine... dah semua tujuan utama kami tercapai, kitaorg masuk parkson g cuci mata tengok bj lak.... konon cuci mata, namun cik yah tak dpt melawan nafsu dan membeli sehelai baju blaus.... amboi2 cik yah lawan tokey nampk.... dah puas cuci mata + cik ti yg sgt tidak bermaya untuk berjln, kitorg pun decide untuk g mkn... takde byk choice yg menarik pun kt kb mall....apa lagi KFC leeer... dah puas melantk, kitorg g cr shower cream n ubat gigi lak...then terus blik umah... here are some pics yg sempt kitorg amik...... layan jeaaa...

tengah jln2 terjumpa kedai yg menjual brooch yg sgt comel.....kerana kecomelannya cik tie telah membeli 4 kuntum brooch......


cik syah cover cun nmpak....cik yah terlalu lapo untuk bargambor...cik tie tgh mengunyah sireh??


cik yah jea yg beli baju, yg lain cbuk bergambar jea...


other things that we buy: beg laptop, buku tulis comel, pencuci muka.... oxy untuk ak, safi untuk cik tie n clean&clear untuk cik yah.... tengok muka sape pling berseri yea.....:)

No comments:

Post a Comment