Blogger Backgrounds

Thursday, November 25, 2010

putrajaya

sbnrnya ak g putrajaya sebulan yg lepas, disebabkn blog nie br jea wujud so saje jea gatai2 nk abadikan my journey.... okai? soooo excited coz its like my first trip with my sis aka cik tie n cik yah... first skali kitaorg g kt dataran putrajaya, yg kat masjid tue, yg kat tepi tasik tue.....muler nk pusing2 jea skali g melantak ABC + kek... thanks to cik tie yg telah membelanja kami.... dah abes mkn dan bergambor kami bercadang nk g alamanda shopping mall....kerna terlalu syok membawa keta, kami telah sesat barat... aduh pening kepala den..nasib baik ler ak nie pandai bc signboard kikih, akhirnya berjumpalah kami dengan alamanda... nk g alamanda sbnrnya nk g jln2 jea, pas2 cik yah teringin nk nengok wayang or main bowling... kerna ceta yg ingin km tuntun start lmbat terpaksalh kami batalkn niat km n g main bowling jer....yg main bowling 2 just ak n cik yah... cik tie tak main sbb   die takut kalah hahaha.... cik yah pd mulanya mcm haper jea main, dengan tunjuk ajar sifu aka ak, die telah berjaya mendpt strike beberapa kali namun die masih gagal mengalahkan sifunya itu kuikuih.... ooo st lg aktiviti yg dilakukan disana ialah membeli hp baru untuk cik tie... itu sajer trip kami ke putrajaya...daaaaaa..




okai sebelum bertolak kita kn isi perut keta penuh2 yer... ish2 budak nie tak menyempat nak amik gambo noo...

yeay welcome 2 putrajaya...sooo happy sbb berjaya smpai dgn sendirinya... bukan peee ak nie dulu buta jln, dah ada keta nie br beljr ingt jlnn....semua nk gambo berbackgroundkn masjid yer....cet cik tudung kuning 2 mcm makcik jew sobsob...


every trip is incomplete without makan2 time.... nyumm2 best tau...

No comments:

Post a Comment